TV-INSPEKTION

Har du mistanke om brud eller tilstopning, så sørger vi får en professionel og kompetent TV-inspektion.

TV-inspektion af kloak og rørledninger

Ved nogle kloakservice opgaver vil der være behov for en TV-inspektion. Ved en TV-inspektion bruger vi et kamera til at finde frem til tilstopninger, brud og andre skader, og danner os på den måde et overblik over hvordan opgaven kan løses bedst muligt. Det smarte ved at gøre sådan er at du slipper for at skulle grave kloak og rørledninger op, for at finde frem til skaden. I stedet sænker man således bare et kamera ned i kloak eller rørledninger, og så kan man følge med på en skærm der er opsat til formålet.

Priser på TV-inspektion

Det kan være svært at prissætte opgaven, før vi har et bedre overblik over opgavens størrelse, samt den arbejdsmængde der er forbundet med at løse opgaven. Vi har dog en prissætning for en standard opgave med TV-inspektion inklusiv servicevogn og uden rapport.

Prisen på en TV-inspektion inklusiv servicevogn og uden rapport starter fra 1.190,00 kr,-

Lad KJ Kloakservice løse dit kloakproblem

Vi står til rådighed hele døgnet året rundt, og er derfor altid klar til at hjælpe dig med at løse dit kloakproblem. Vi sørger for at der hurtigt og effektivt kommer overblik over problemets oprindelse og skadens omfang, og hvordan problemet bliver løst på bedst mulig vis. Vi har mange års erfaring inden for kloakservice, så med os er du garanteret en holdbar løsning. Som led i vores arbejde med kloakservice tilbyder vi også kloakrensning og slamsuger.

Ring og få gratis indledende rådgivning

Vi står altid parate til at tage telefonen når du ringer, og til at give et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Scroll to Top