Slamsuger og spuling

Vores slamsuger kører hele døgnet året rundt. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Bestil en slamsuger hos KJ Kloakservice

Hos KJ Kloakservice har vi mange års erfaring med kloakservice, herunder kloakrensning, TV-inspektion, slamsugning og spuling af kloak og rørledninger. Vi tilbyder kvalitetssikret autoriseret kloakservice hele døgnet året rundt, og står derfor altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for slamsugning. Vores slamsuger er altid parat til at tage imod nye opgaver, både akutte og planlagte.

Hvorfor vælge KJ Kloakservice?

Som autoriserede tilbyder vi udelukkende kvalitetssikret kloakservice, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten på vores arbejde Med os er du derfor sikret en holdbar løsning, der er kvalitetssikret mange år frem. Vi går derudover meget op i at have et godt arbejdsmiljø, og møder altid vores kunder med et smil, respekt og ordentlighed.

Slamsugning pris – få den her

Det kan altid være svært at prissætte en opgave om slamsugning, før vi er gået i gang. Dog kan vi for det meste give dig en ide om, hvor lang tid opgaven forventes at tage, før der er kommet styr på kloakken. Indimellem kan vi få brug for tv-inspektion af opgaven og det kan variere, om der er behov for sugning og/eller spuling af den tilstoppede kloak.

Vores priser for slamsugning og spuling begynder fra hhv. kr. 1.065,- og 745,- pr. time. Se mere under vores standardpriser eller ring til os for mere information. 

En slamsuger kan løse mange kloakproblemer

Vi er alle afhængige af et velfungerende kloaksystem og kloakrør. Normalt tænker vi ikke over det massive kloaksystem, vi er omgivet af og bevæger os over. Men den dag, hvor du står med et akut behov for slamsugning, er det nok en helt anden snak.

De største årsager til, at du kan få brug for en slamsuger, er forkert brug af afløbet samt ophobning af skidt og slam længere nede i kloakrørene. Når vi kommer ud til en opgave om slamsugning, sørger vi altid for at lokalisere problemet, inden vi begynder arbejdet med at få styr på kloakken. Ved kraftige tilstopninger i kloakken kan det være nødvendigt både at suge og spule. Vi kan oftest hurtigt identificere kloakproblemet og se, hvad der er behov for. Vi informerer dig godt undervejs – lige fra første inspektion af kloakken til udførelsen og afslutningen af opgaven.

Vores slamsuger kan bistå med at tømme følgende:

Derudover foretager vi spuling af følgende:

Vores slamsuger passer godt på miljøet

Selvom det er en stor maskine, vi kommer med, må du ikke tage fejl. Alt vores udstyr er miljøvenligt, og vi bruger kun rent vand til vores opgaver. På den måde er vi med til at sikre en mindre belastning for miljøet, når vi ikke bruger kemikalier. Ofte er det nemlig tilstrækkeligt med spuling med blot rent vand, hvor skidt og slam nemt kan forsvinde. Der er altså ingen grund til at tilføre unødvendige kemikalier til processen.

Lad KJ Kloakservice løse dit kloakproblem

Vi er klar døgnet rundt til at hjælpe dig med at løse dig kloakproblem. Vores slamsuger har flere års erfaring og ved, hvad han har med at gøre. Vi rykker ud, når du har allermest brug for det. Du kan trygt lade os tage hånd om dit kloakproblem. Som led i vores arbejde med kloakservice tilbyder vi også kloakrensning og TV-inspektion.

Ring og få gratis indledende rådgivning

Vi står altid parate til at tage telefonen når du ringer, og til at give et uforpligtende tilbud på dit projekt.