KLOAKRENSNING

Vi tilbyder professionel og kompetent kloakrensning af dine tilstoppede rør og afløb døgnet rundt.

Bestil kloakrensning hos KJ Kloakservice

Når du bestiller en kloakrens hos KJ Kloakservice, er du sikret hurtig betjening. Vi er eksperter indenfor området og har flere års erfaring med kloakrensning. Vi udfører både små og store opgaver indenfor kloakrensning. Ring til os, hvis du har brug for kloakrensning eller kloakservice. Vi har døgnåbent hele året rundt, og rykker ud så hurtigt som muligt. Det er din tryghed for hurtig hjælp til dit kloakproblem.

Hvorfor opstår behovet for kloakrensning?

Typisk opstår problemet, hvis der er tilfælde af fx et stoppet toilet som følge af forkerte ting i toilettet. Ting som vatpinde, hygiejnebind og vådservietter er det værste, man kan byde et toilet. Men alligevel er det meget ofte sådanne tilfælde, som blokerer for gennemstrømningen af vand og giver behov for kloakrensning. Ligeledes kan du behov for klakrensning, hvis dit køkkenafløb er stoppet, eller der er kommet store vandskyld, som har medført en blokade i kloakken pga. al den slam, skidt og snavs, det har ført med sig. I det store hele gælder det om altid at yde omtanke omkring, hvad der ender i dit afløb. Om det så er i toilettet, køkkenafløbet eller afløbet i fx garage eller bryggers.

Pas på dine kloakrør

Hvis du vil undgå at skulle have renset kloak, er du nødt til at passe på dine kloakrør. Det bedste er at sørge for at rense afløbene med jævne mellemrum. Gør det til en vane at hælde nogle liter kogende vand i afløbet fx 1 gang i kvartalet. Det varme vand vil sørge for, at slam ikke får lov til at ophobe sig i kloakrøret og være med til at holde passagen fri, så der er fin vandgennemstrømning.

Som en del af vores kloakservice tilbyder vi også slamsugning og spuling. Slamsugning og spuling er til de tilfælde, hvor der er behov for en større kloakrensning. Vi tilbyder også TV-inspektion hvis behovet skulle være der.

Ring og få et gratis tilbud

Vi står altid parate til at tage telefonen når du ringer, og til at give et uforpligtende tilbud på din kloakrens.

Scroll to Top